Pređi na sadržaj
o-Multi-Mam

O Multi-Mam

Naša priča

Odgajanje bebe je predivno i neprocenjivo iskustvo na bezbroj načina, ali rani dani majčinstva i dojenja mogu biti bolni i iscrpljujući. Mnogim ženama je neprijatno da pričaju o svojim post-porođajnim neprijatnostima kao i o teškoćama tokom dojenja, ili jednostavno ne znaju kome da se obrate. Susretanje sa majkama koje se bore sa bolnim dojenjem i koje čak i prekidaju dojenje ranije nego što su planirale ili želele, bio je povod za razvoj Multi-mam proizvoda.

O Multi-Mam proizvodima

Multi-Mam su prirodni proizvodi koji uklanjaju neprijatnosti povezane sa postporođajnim periodom i dojenjem. Razvili smo Multi-Mam da pomognemo novim majkama da se osećaju komforno i da vode računa o sebi. Majke koje se osećaju dobro i harmonično su sposobnije da uživaju u majčinstvu u potpunosti i da pruže svojim bebama najbolje od samog početka.

Multi-Mam sastav

Mi znamo da želite samo najbolje za Vašu bebu i budite sigurni da su Multi-Mam proizvodi najvišeg kvaliteta. Naši sastojci su uglavnom dobijeni iz prirodnih izvora i bezbedni su i za majku i za bebu.

Multi-Mam komprese bazirane su na jedinstvenom i patentiranom 2QR kompleksu (izgovara se „to cure“ engl.prev-izlečiti), koji je prirodan sastojak ekstrahovan iz biljke Aloe Barbandenis. Ovaj moćni sastojak stvara vlagu i podržava prirodni proces zarastanja.

Multi-Mam se sastoji od 100% prečišćene, prirodne masti izolovane sa ovčije vune (lanolin), koja je veoma poznata po svom zaštitnom dejstvu.

Multi-Mam Protect predstavlja blagu vegansku formulaciju pretežno baziranu na biljnim uljima i masnoćama koja štiti bradavice od isušivanja i pucanja. Glatka i nežna struktura se lako nanosi, čak i na osetljivu kožu.

Saznajte ovde više o našim proizvodima i kako vam mogu pomoći da uživate u majčinstvu.